고객센터

جنگ علیه طرز تهیه خوراک نخود یونانی خوشمزه و ساده به روش سنتی

페이지 정보

작성자Octavia 댓글 0건 조회 154회 작성일 23-09-16 14:51

본문


طرز تهیه بیسکوییت حلوایی بیسکوییت حلوایی، یک بیسکوییت ساده و در عین حال خوشمزه است که مغز آن از بیسکوییت کرم دار استفاده شده است. بورک با بافتی برشته اما نرم، دلچسب و در عین حال پر از ادویه، یک غذای سیرکننده و مقوی است که یمتوان به عنوان پیش غذا در مهمانیهای مجلسی سرو کرد. پس از این مدت، یک خلال دندان در وسط پایه سیبزمینی کنید و اگر تمیز بیرون آمد، یعنی کاملا پخته است.مرحله سوم:آمادهسازی مواد میانی رولت: روغن را در یک تابه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. در این دستور بورک با گوشت چرخ کرده پر و پخته می شود. کوفته، یکی از غذاهای مشهور قدیمی و پرطرفدار در سطح جهانی است که برای طبخ آن معمولا از انواع سبزیهای معطر، گوشت چرخ کرده و برنج استفاده میشود. انواع کبابها، خورشها، کوفتهها، پیش غذاها، دلمهها و هزاران غذای ایرانی و بینالمللی از جمله غذاهایی هستند که میتوان با این ماده غذایی طبخ کرد.گوشت چرخکرده معمولا با فلفل دلمهای، پیاز، بادمجان، کالباس، پنیر پیتزا، قارچ، انواع سبزیجات و دیگر مواد ترکیب میشود و غذاهای درست شده با آن را میتوان هم با نان و هم با برنج سرو کرد.


پس از تفت دادن رب، نصف لیوان آب به گوشت اضافه کنید، درب ماهیتابه را بگذارید و اجازه دهید تا گوشت و مواد برای ۱۵ دقیقه بپزند. سپس پیاز را در روغن تفت دهید و به آن کمی نمک و زردچوبه بزنید تا بوی خامی زردچوبه گرفته شود. گوشت چرخ کرده، آویشن، زردچوبه و فلفل سیاه را به پیازها بیفزایید و آنها را تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و عطر ادویهها دربیاید.قارچ و فلفل دلمهای خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا گوشت با آب قارچ بپزد. نیمی از پیازها در روغن تفت دهید و وقتی سبک شدند گوشت چرخ کرده را اضافه کنید. آرد را قبل از مصرف، حتما دو بار الک کنید.اگر خمیر را بیش از اندازه نازک کنید، مواد داخل آن در حین سرخ کردن میسوزند.حتما آردهای اضافی خمیر را بگیرید؛ زیرا در غیر این صورت خمیر خشک و سنگین میشود.


مرحله اول:آمادهسازی مواد دلمه: لپه و برنج را از شب قبل خیس کنید. کباب تابهای، کباب دیگی یا کبابچه، یکی از انواع ساده کباب است که با گوشت چرخ کرده (گوسفندی، گوساله یا مرغ)، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و روغن درست میشود و معمولا آن را همراه با برنج یا نان، سیبزمینی سرخ کرده یا تنوری، فلفل دلمهای، سبزیجات و گوجه فرنگی سرخ کرده یا کبابی سرو میکنند. طعم آبدار گوشت چرخ کرده همراه با سس لذیذ گوجهفرنگی، بادمجانهای شیرین و سس خامهای بشامل، غذایی بینهایت لذیذ را خلق میکنند که مقاومت در برابر آن، واقعا مشکل است.برای تهیه موساکا، یک سس متشکل از گوشت چرخ کرده و گوجهفرنگی با بادمجان بهجای ورقههای پاستا بهصورت لایهای چیده میشوند و روی آن، یک سس سفید یا «بشامل» (béchamel) میریزند که طعمی فوقالعاده به این غذا اعطا میکند. اما میدانستید ما ۱۰ دستور پخت املت فوقالعاده خوشمزه و حرفهای در ایران داریم که در شهرهای مختلف ایران طبخ میشوند؟ سپس مانتیهای طلایی شده را در آب بیندازید و اجازه دهید تا برای ۱۰ تا ۱۲ دقیقه آبپز و نرم شوند. مواد را خوب با هم مخلوط کنید و برای ۱۰ دقیقه بپزید تا یک سس گوجه فرنگی به دست بیاید. مواد میانی بقچه بادمجان را روی شعله ملایم بپزید تا آب گوجه فرنگی کاملا کشیده شود.


با استفاده از یک چنگال لبه قطاب را شیار دهید تا کاملا بسته شود و مواد از داخل آن، بیرون نریزد.مرحله چهارم:در یک تابه مقدار زیادی روغن بریزید و روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا روغن داغ شود. سمبوسه از خوراکیهای معروف ایرانی و بیشتر در جنوب و شرق ایران نظیر هرمزگان و خراسان وبلوچستان پختشده و از آنجا به سایر مناطق برده شدهاست. در نهایت مواد کوفته تبریزی باید به گونه ای شود که بتوان به راحتی آن را گلوله کرد. جامبو، نوعی پاستای محبوب و پرطرفدار است که میتوان داخل آن را با مواد مختلفی مانند گوشت چرخ کرده و کالباس پر کرد. گوشت چرخکرده، منبع غنی پروتئین، پتاسیم، منیزیم، آهن، فسفر، روی و ویتامینهای مختلفی از جمله ویتامین B۶ و B۱۲ است و مصرف آن به همه افراد، بهخصوص ورزشکاران و بدنسازان توصیه میشود. سس لازانیا بسته بهطرز تهیههای مختلف با گوشت قرمز، مرغ، تن ماهی و سبزیجات مختلف از جمله گوجهفرنگی، پیاز، فلفل سبز، فلفل دلمهای، سیر، ذرت، قارچ و غیره درست میشود؛ اما نسخه رایج این غذا در ایران معمولا با گوشت چرخ کرده درست میشود.لازانیا پس از مزه دار شدن با ادویهجات مختلفی مانند پودر سیر، پونه کوهی و ریحان مزهدار شده، همراه با پنیز موتزارلای آبشده روی آن سرو میشود.


این عشق و علاقه ترکها به غذاهای خود باعث شده است که مزه غذاهای ترکیه هرگز از زیر زبانتان نرود. این مخلوط آنقدر ورز داده میشود تا زمانی که تشخیص داده شود که آماده است. روی خمیر را با یک پارچه مرطوب بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه به آن استراحت بدهید.مرحله دوم:آمادهسازی مواد میانی: پیاز رنده شده، گوشت چرخ کرده، جعفری خرد شده و نمک را مخلوط کنید و کمی ورز دهید تا طعم مواد به خورد هم برود.مرحله سوم: آمادهسازی سس ماست: سیر رنده شده، نمک و ماست را مخلوط کنید و هم بزنید تا آماده سرو شود. یکی از پیازها را خرد کنید و در یک تابه، روی شعله متوسط با مقداری روغن تفت دهید. مرحله دوم: در ادامه، گوشت چرخ کرده را به پیازها اضافه کرده و هر دو ماده را با هم تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. پیاز خرد شده را در روغن بریزید و آن را تفت دهید تا طلایی شود.


یک تکه از مواد گوشتی بهاندازه نخود در وسط هر تکه خمیر قرار دهید و چهار طرف خمیر ها را به هم برسانید و فشار دهید تا دور گوشت کاملا بسته شود.مرحله پنجم:مانتیها را روی کاغذ روغنی روی سینی مخصوص فر بچینید و سینی را برای ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا مانتیها طلایی شوند. سپس مخلوط سماق و آب را از صافی رد کنید و در قابلمه بریزید. «مسقطی» یک دسر شیرین و فوقالعاده خوشمزه است که امروزه خیلی از افراد آن را در خانه آماده میکنند. امیدواریم از طرز تهیه شیش کباب راضی بوده و بتوانید یک کباب بینظیر تهیه نمایید. یکی دیگر از انواع خوشمزه این غذا، بهصورت لقمههای کباب با سبزیجات به سر میز آورده میشود.کاتی رول، غذایی بسیار مقوی، لذیذ و وسوسهکننده است. پس از ترکیب شدن مواد رب گوجه فرنگی را به همراه رب انار و آب لیمو ترش اضافمی کنیم. خورش اناربیج یا «سنگه خورش» یکی از غذاهای محلی و سنتی استان گیلان است که با مغز گردوی سابیده شده، سبزی (تره، جعفری، گشنیز، نعنا، خلواش و چوچاق)، گوشت چرخ کرده گوساله قلقلی، اردک، مرغابی، بوقلمون یا مرغ، پیاز، رب انار ترش یا آب انار یا آب غوره، زردچوبه و نمک و فلفل درست میشود.


از خمیر، گلولههایی جدا کنید و هرکدام را با دست یا وردنه پهن کنید.مرحله دوم:آمادهسازی مواد میانی: پیازها را با کمی روغن در یک تابه مناسب سرخ کنید؛ سپس گوشت چرخ کرده را به پیازها بیفزایید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت عوض شود. سپس تابه را از روی شعله گاز بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.مرحله دوم:آمادهسازی پیازها: ریشه و سر پیازها را جدا کنید و با یک چاقوی تیز، یک برش عمیق و طولی از سر تا ته روی پیاز ایجاد کنید. سپس گاز را خاموش کنید.مرحله چهارم:پس از پخت کامل پایه سیبزمینی، آن را از فر دربیاورید. سپس شعله گاز را خاموش کنید.مرحله سوم: کاهو ها را در یک سینی قرار دهید و با کمک قاشق از مواد در آنها بریزید. این غذا در کشورهای خاورمیانه، شام، یونان و کشورهای حوزه بالکان از محبوبیت بسیاری برخوردار است و انواع منطقهای و محلی بسیاری دارد. بسیار خوشمزه است و محبوبیت زیادی در بین مردم ایران دارد.


مرحله اول:پیاز، هویج و کرفس خرد شده را با کره و روغن زیتون در تابه بریزید و روی حرارت بالا برای چند دقیقه تفت دهید. سپس پیاز و روغن زیتون را در تابه بریزید و پیازها را برای ۲ تا ۳ دقیقه تفت دهید تا نرم و سبک شوند. بافت نرم نانهای پاراتا به شما اجازه میدهد تا طعم لطیف گوشت را در داخل آن حس کنید و با هر گاز از این لقمهها، مزه پیازها و فلفلهای برشته، سس و ادویهجات به زیر زبان شما میآید. این غذای خوشمزه از لایههای سهگانه پاستای ورقهای، سس مخصوص و پنیر پارمزان و ریکوتا تشکیل میشود. املت خوشمزه با گوجه، یکی از خوشمزهترین املتهاست که با رب هم میتوانید درست کنید. سپس پوره سیبزمینی را بهصورت اسکوپی یا با استفاده از قیف روی مایه گوشتی بریزید تا کاملا آن را بپوشاند. لوبیا پلو با رنگی طلایی یا زرد متمایل به قرمز، طعمی بینهایت لذیذ دارد و کمتر کسی پیدا میشود که این غذا را دوست نداشته باشد. و سیر را در آن تفت می دهیم تا طلایی شوند و آنگاه گوجه های خرد شده یا پوره شده را اضافه می کنیم و نمک ، فلفل سیاه روی مواد می پاشیم و مخلوط می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم آب گوجه ها تبخیر شوند.


گوجه فرنگیها، فلفل دلمهای و قارچهای خرد شده را به مایه گوشتی بیفزایید و هم بزنید تا کمی تفت بخورند. در ادامه جعفری خرد شده و مخلوط ماست را به تخممرغ بیفزایید و خوب هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.آرد را کم کم در دو مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یک خمیر به دست بیاید که به دست نچسبد. مرحله اول:آمادهسازی بادمجان: کمی نمک روی بادمجانهای خرد شده بپاشید و آنها را برای ۲۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا تلخی و سیاهی آنها گرفته شود. این مرحله را با بقیه مواد تکرار کنید تا نوارهای بادمجان سرخ شده تمام شوند.مرحله پنجم: پخت بقچههای بادمجان: آشپزی پریسا بقیه پوره گوجه فرنگی، یک عدد پیاز کوچک خرد شده، نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر را در یک قابلمه متوسط بریزید و آن را روی ملایم گاز قرار دهید. این غذای شیک و مجلسی را میتوان در دورهمیهای دوستانه و جشنهای کوچک مانند تولدها سرو کرد. نمک، فلفل سیاه و پودر سیر را به مواد میانی اضافه کنید و هم بزنید.در تابه کوچک دیگری، رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید تا خامی آن گرفته شود و رنگ باز کند. سپس سس هویسین، سس سویا، سرکه، سس فلفلی و زنجبیل را در تابه بریزید و خوب هم بزنید.در ادامه بهترتیب فلفل دلمهای، پیازچه، سیر و روغن کنجد را به مواد داخل تابه اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا نرم شوند.


توجه داشته باشید که برنج را باید زمانی آبکش کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت فشار میدهید، مغز برنج کمی خام و اطراف آن نرم باشد.مرحله دوم: در یک تابه کمی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. رولت گوشت را میتوان با نان یا با برنج در کنار سس مخصوص سرو کرد.اصالت رولت گوشت به کشورهایی چون آلمان، اسکاندیناوی، بلژیک و هلند برمیشود و این غذا در کشورهای مختلف، با دستور پختهای متنوع طبخ میشود. برای این کار، یک قاشق غذاخوری از این سبزیجات را در هنگام پخت در سس بریزید یا به مایه کوفتهها اضافه کنید.- سیبزمینی را بهصورت نگینی، خلالی یا حلقهای خرد کنید.- بهجای رب میتوان از پوره گوجه فرنگی یا ترکیب رب و گوجه استفاده کرد.- شما میتوانید از هویج یا فلفل دلمهای هم در این خوراک استفاده کنید.- استفاده از زعفران، رب انار، آبلیمو یا گرده لیمو و همچنین سایر طعمدهندهها از جمله سیر، دارچین، سماق، آویشن در کله گنجشکی مرسوم است.- طرز تهیه کله گنجشکی اصفهان که با نام قیمه ریزه شناخته میشود، بسیار ساده است و در تهیه آن از آرد نخودچی استفاده میشود تا کوفتهها وا نروند.اگر میخواهید خوراک شما غلیظ باشد، سیبزمینی پخته را له کنید و در آب خوراک بریزید.


از پوره سیب زمینی میتوانید به عنوان دورچین کنار غذای اصلی خود که ترکیبی از سبزیجات و انواع گوشت و استیک است استفاده کنید. این غذای ساده و سبک هم برای نهار و هم برای شام گزینه مناسبی است و در کمتر از ۴۰ دقیقه آماده میشود. برای تهیه آش رشته نذری از یک قابلمه مناسب برای پخت آش استفاده کنید تا مواد جای کافی برای پخت داشته باشند. مقدار حبوبات برای آش رشته کاملاً سلیقهای است، اما معمولاً بهتر است نسبت عدس به سایر حبوبات بیشتر باشد. 1. گرفتن آب پیاز و سیب زمینی در زمان تهیه مایه کتلت بسیار مهم است، چرا که اگر این کار را به خوبی انجام ندهید، با اضافه کردن تخم مرغ مایه کتلت به شدت شل شده و قوام لازم برای شکل دهی را نخواهد داشت. برای تهیه مرغ مدیترانه ای خوشمزه ابتدا پیازها را پوست می گیریم و می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی یا خلالی ریز خرد می کنیم. یکی از پیازها را هم رنده کرده و آب ان را می گیرم و سپس به گوشت اضافه کرده مخلوط می نماییم. پپرونی، گوجه فرنگی، پنیر ویسکانسین، سیر، نمک، فلفل، پودر سیر و شکر از مواد به کار رفته در پیتزا دیترویت است.


در مطلبی جداگانه آموزش رولت مرغ چرخ کرده خوشمزه رو قرار دادم که مطالعه کنید. من خودم با گوشت، با مرغ، و بدون گوشت و مرغ درست میکنم، سیب زمینی هم توش میریزم. برای دو دقیقه هم گریل را روشن کنید تا روی پای لبنانی برشتهتر شود. قطاب، یک شیرینی خوشمزه سنتی ایرانی است که از دو لایه تشکیل میشود؛ لایه خارجی که یک نان سرخ شده است و لایه میانی که با مواد شیرین و مغز پر میشود؛ اما قطاب را میتوان با مواد مختلف دیگری چون گوشت چرخ کرده و قارچ نیز پر کرد تا یک میانوعده یا پیش غذای فوقالعاده خلق شود. متخصصان موافق هستند که اکثر مردم بیش از مقدار کافی پروتئین در رژیم غذایی خود دریافت می کنند، بنابراین یک وعده غذایی بدون گوشت کاملا بی خطر است. خورش دال عدس برای جنوبیها مثل خورش خوشمزه باقالی قاتوق برای شمالیهاست، در همان سطح محبوب و البته خوشمزه و لذیذ. کشک بادمجان همان طور هم که از اسمش پیداست از ترکیب کشک و بادمجان درست می شود. پیراشکی مرغ با خمیر سیب زمینی، همان طور که از اسم آن مشخص است به جای خمیر از سیب زمینی تهیه می شود.

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.